Gæstetilstand

Til flådekonti - Eksperimentel

Guest Mode er den ideelle løsning til udlejnings- og flådeadministratorer. Den begrænser adgangen til køretøjet, giver chaufførerne mulighed for at indstille gæsteadgang til Tesla-mobilappen ved hjælp af et nøglekort og gør det nemt at slette data, når gæsten er færdig med at bruge køretøjet.

Aktivér gæstetilstand

På dit Fleet Dashboard skal du klikke på skjold-ikonet til højre for køretøjet og derefter klikke på Aktivér.

Slet brugerdata

Klik på skjold-ikonet til højre for køretøjet på dit Fleet Dashboard, og klik derefter på Slet brugerdata.

Hvad det begrænser

Gæstetilstand beskytter køretøjets integritet ved at forhindre gæstebrugere i at gøre det:

• Ændring af taster
  • Ændring af køretøjets navn
  • Ændring af PIN-kode til kørsel
  • Ændring af hastighedsbegrænsningstilstand
  • Ændring af pinkode til handskerummet
  • Formatering af bilkameraets USB-drev

Hvad det muliggør

Hvis en bruger låser et køretøj op eller autentificerer det til kørsel i gæstetilstand, vil vedkommende blive bedt om at oprette en telefonnøgle ved at scanne en QR-kode på touchskærmen.

Det giver dem begrænset adgang til:

• Se køretøjets position i realtid
  • Udsted fjernkommandoer
  • Download deres Tesla-kontoprofil til bilen
  • Opsæt deres telefon som en nøgle

Sådan fungerer det

• Hvis en bruger låser et køretøj op eller autentificerer det til kørsel i gæstetilstand, vil vedkommende blive bedt om at oprette en telefonnøgle ved at scanne en QR-kode på touchskærmen.
    • Kræver køretøjets firmware 2024.14+.
    • Kræver, at køretøjet er online.
    • Viser ikke en QR-kode, hvis en telefonnøgle allerede er tilsluttet.
    • Tilbagekalder enhver eksisterende gæsteadgang, hvis der vises en QR-kode.
  • Kun én gæst har adgang ad gangen.
  • Hvis en bruger ikke har installeret appen, vil de se denne webside, som guider dem gennem processen.