Tilladelser til Tesla-konto

Når du forbinder din Tesla-konto, vil Tesla bede dig om at vælge tilladelser til Tessie:

• Profiloplysninger - Ikke påkrævet.
  • Køretøjsinformation - Påkrævet for alle køretøjsdata. Hvis deaktiveret, vil Tessie ikke fungere.
  • Køretøjskommandoer - Påkrævet til køretøjsstyring. Hvis deaktiveret, vil du modtage fejlen "Kommando forbudt" for kontroller.
  • Vehicle Charging Management - Påkrævet til kontrol af køretøjers opladning og synkronisering af Supercharging-fakturaer. Hvis deaktiveret, vil du modtage fejlen "Command forbidden" for opladningskontrol, og Supercharging-omkostninger vil ikke blive synkroniseret.

Ændring af tilladelser

Tilbagekald tilladelser, og link din Tesla-konto igen.

Tilbagekaldelse af tilladelser

For at tilbagekalde app-tilladelser skal du besøge denne Tesla-kontoside.