Tilladelser til Tesla-konto

Når du forbinder din Tesla-konto, vil Tesla bede dig om at vælge tilladelser til Tessie:

• Profiloplysninger - Ikke påkrævet.
  • Køretøjsinformation - Påkrævet for alle køretøjsdata. Hvis den er deaktiveret, vil Tessie ikke fungere.
  • Køretøjskommandoer - Påkrævet for køretøjsstyring. Hvis den er deaktiveret, får du fejlen "Kommando forbudt" for betjeningselementer.
  • Styring af køretøjsopladning - Påkrævet for kontrol af køretøjsopladning og synkronisering af Supercharging-fakturaer. Hvis den er deaktiveret, vil du modtage fejlen "Command forbidden" for opladningskontroller, og Supercharging-omkostninger vil ikke blive synkroniseret.

Ændre tilladelser

Vælg Indstillinger > Forbindelse > Skift tilladelser.

Fjern alle tilladelser

til dashboardet på din Tesla-konto, og vælg Fjern adgang.