Fejlfinding på telefon- og urtaster

Prøv at slå Bluetooth fra og til for at løse eventuelle problemer med enheden.

Hvis din nøgle stadig ikke opretter forbindelse, skal du kontrollere, at:

• Du er tæt på førerdøren
  • Tessie er åben i baggrunden
  • Mindre end 3 taster er tilsluttet
  • Indstillinger og sikkerhed > Telefonnøgle er aktiveret i Tesla-appen
  • Du har aktiveret de nødvendige indstillinger for din enhed (se nedenfor).
  • Der kører kun én nøgle på din enhed (se "Brug af flere nøgler" nedenfor).

Nødvendige indstillinger for iPhone

• Aktivér indstillinger > Bluetooth
  • Aktivér Indstillinger > Privatliv og sikkerhed > Placeringstjenester
  • I Tessie app'en skal du trykke på placeringslinjen for at aktivere placeringstilladelser
  • Aktivér indstillinger > Tessie > Placering > Altid
  • Aktivér Indstillinger > Tessie > Bluetooth

Nødvendige indstillinger for Apple Watch

• Aktivér indstillinger > Bluetooth
  • Aktivér Indstillinger > Privatliv og sikkerhed > Placeringstjenester
  • (På din iPhone) I Tessie app'en skal du trykke på placeringslinjen for at aktivere placeringstilladelser
  • (På din iPhone) Aktivér Indstillinger > Tessie > Placering > Altid
  • (På din iPhone) Aktivér Indstillinger > Tessie > Bluetooth

Nødvendige indstillinger for Android

• Aktivér indstillinger > Bluetooth
  • Aktivér indstillinger > Placering
  • Aktivér Indstillinger > Apps > Tessie > Tilladelser > Placering > Tillad hele tiden
  • Aktivér Indstillinger > Apps > Tessie > Tilladelser > Enheder i nærheden > Tillad
  • Aktivér Indstillinger > Apps > Tessie > App-batteriforbrug > Ubegrænset
  • Deaktiver adaptivt batteri

Nødvendige indstillinger for Wear OS

• Aktivér Indstillinger > Forbindelse > Bluetooth
  • Aktivér indstillinger > Placering
  • Aktivér Indstillinger > Apps > Tessie > Tilladelser > Placering > Tillad hele tiden
  • Aktivér Indstillinger > Apps > Tessie > Tilladelser > Enheder i nærheden > Tillad

Brug af flere taster på samme telefon eller ur

Du kan bruge både Tesla Phone Key og Tessie Phone Key på samme tid. Bilen vil dog kun vise én nøgle som tilsluttet, selv når begge er tilsluttet.

Mange telefoner og ure har en streng begrænsning på antallet af Bluetooth-forbindelser og tillader ofte kun et køretøj i en app at blive parret pålideligt.

Hvis du løber ind i problemer, anbefaler vi, at du kun parrer med ét køretøj og én app pr. enhed for at få den bedst mulige oplevelse.

Du kan f.eks. bruge Teslas telefonnøgle sammen med Tessies urnøgle.