Tagging

Tag din kørsel for at spore forretningsudgifter, bilture og meget mere.

Du kan nemt eksportere dine mærkede drev til skattefradrag og meget mere.

Tag et drev

Vælg tag-ikonet på siden Drev eller på siden med drevdetaljer.

Tag mange drev på én gang

Filtrer til en liste over drev, og vælg Tag alle.

For eksempel til hurtigt at tagge alle de køreture, du nogensinde har taget til arbejde:

1. Vælg datointervallet Alle tidspunkter
  2. Vælg destinationsfilteret, og vælg dit arbejdssted
  3. Vælg Tag All, og indtast "Business"

Omdøb et tag

Filtrer til alle drev med tagget, og vælg Tag alle > Nyt tag.

Slet et tag

Filtrer til alle drev med tagget, og vælg derefter Tag All > Clear.

Tags slettes automatisk, når intet drev har tagget.

Eksporter mærkede drev

Filtrer til alle drev med dit tag, og vælg derefter Export to CSV.

Du kan tilpasse eksporten yderligere ved at ændre dit datointerval eller ved at bruge filtrene for oprindelse, destination og mindste afstand.