Omkostninger til brændstof

Gå til Indstillinger > Brændstofomkostninger for at konfigurere effektiviteten og brændstofomkostningerne for den gasbil, du gerne vil sammenligne med. Disse indstillinger påvirker alle beregninger af brændstofomkostninger i Tessie.

Tessie tilbyder to måder at sammenligne brændstofomkostninger på:

Øget rækkevidde under opladning

Opladninger > Historik og analyse viser brændstofomkostninger ved hjælp af den ekstra rækkevidde under opladning. Dette er en optimistisk sammenligning, der forudsætter, at kørslen er 100 % effektiv.

Kørsel i den virkelige verden

Kørsler > Historik og analyse viser brændstofomkostninger ved hjælp af den kørte distance. Dette er en realistisk sammenligning, der tager højde for virkelige kørselsforhold.