Fejlfinding på virtuelle nøgler

Hvis Tesla-appen ikke åbnes ved at trykke på Afslut opsætning

Prøv disse løsninger:

• Besøg tessie.com/key fra dit skrivebord, og scan QR-koden med din telefons kamera.
  • (iOS) Indstil din telefons standardbrowser til Safari
  • (iOS) Rul op, og tryk på den blå Åbn-knap øverst på websiden.
  • (Android) Brug Firefox-browseren, og vælg "Åbn i app" i menuen.
  • Geninstaller Tesla-appen

Hvis prompten for den virtuelle nøgle ikke vises i Tesla-appen

Tving Tesla-appen til at lukke, og prøv igen.

Hvis Tesla-appen siger "Unable to Share Vehicle: [...] har du ikke givet tessie.com adgang til din konto."

1. I Tesla-appen skal du trykke på dit profilikon og læse e-mailen.
  2. I Tessie skal du vælge Indstillinger > Forbindelse > Skift og bruge den samme e-mail
  3. Besøg tessie.com/key og prøv igen

Hvis Tesla-appen siger "Kan ikke dele køretøj: Anmodning udløbet"

Forbedr bilens tilslutningsmuligheder ved at ændre den til at bruge WiFi, mobiltelefoni eller et mobilt hotspot.

Hvis Tesla-appen viser "Kan ikke dele køretøj: Konfigurer telefonnøgle, og prøv igen"

1. I Tesla-appen skal du trykke på Sikkerhed > telefonnøgle Bedste fremgangsmåder > nulstilling af telefonnøgle
  2. Konfigurer telefonnøglen igen i Tesla-appen
  3. Besøg tessie.com/key og prøv igen