Afbrydelser af Tesla-konti

Hvis du modtager en e-mailmeddelelse om at forbinde din Tesla-konto, betyder det, at Tesla har tilbagekaldt kontoautorisationen.

Det kan ske af tre årsager:

1. Ændring af adgangskoden til din Tesla-konto eller andre indstillinger
  2. Midlertidige problemer med Tesla-autorisationsserveren
  3. Den samme Tesla-konto bliver brugt på flere Tessie-konti.

Af sikkerhedshensyn kræver Tesla, at din Tesla-konto kun kan bruges på én Tessie-konto ad gangen.