Ældre planer


Alle brugere, der abonnerede før maj 2024 og indførelsen af Teslas prisniveauer og begrænsninger for tredjepartsapps, er på vores Legacy-plan.

Legacy-planer inkluderer priser, der er bevaret, og alle Pro-planens funktioner.

Listen over understøttede funktioner kan ændre sig, når Tesla færdiggør begrænsningerne for tredjepartsapps senere i 2024.

Har du brug for mere hjælp? Kontakt os på support@tessie.com support@tessie.com