Opdater betalingsmetode eller faktureringsadresse

Brug appen eller hjemmesiden til at gå til Indstillinger > Konto > Abonnement > Administrer abonnement.

Du vil blive omdirigeret til det rigtige sted at administrere dit abonnement, og du kan opdatere dine faktureringsoplysninger via den platform.

• Hvis du abonnerer via iOS, administreres dit abonnement af Apple.
  • Hvis du abonnerer via Android, administreres dit abonnement af Google.
  • Hvis du abonnerer via tessie.com, administreres dit abonnement af Stripe.