Widgets til iPhone, iPad og Mac

Widgets vises ikke på iOS 17?

En iOS-fejl kan medføre, at widgets er tomme. Genstart din enhed.

Der findes flere widgets til din iPhone, iPad og Apple Silicon Mac.

Tilføj widgets til din låseskærm

1. Tryk og hold nede på låseskærmen for at redigere den.
  2. Tryk på Tilpas, og vælg din låseskærm.
  3. Rul ned, og tryk på Tessie for at vælge og tilføje en widget.
  4. Hvis du vil vælge et køretøj eller deaktivere bekræftelsesmeddelelser, skal du trykke på widgetten igen for at redigere den.

Tilføj status-widgets til din startskærm

1. Tryk og hold nede på startskærmen for at aktivere jiggle mode.
  2. Tryk på + i øverste venstre hjørne af startskærmen.
  3. Rul ned, og tryk på Tessie for at vælge og tilføje en widget.
  4. For at vælge et køretøj skal du trykke på og holde widgetten nede for at redigere den.

Tilføj kontrol-widgets til din startskærm

Med kontrolwidgets kan du styre dit køretøj uden at forlade startskærmen.

1. Opret en genvej.
  2. I appen Genveje skal du trykke på ... for at redigere din genvej.
  3. Tryk på delingsikonet, og tryk derefter på Føj til startskærm.

Hvis Tessie ikke vises på listen over widgets

Dette er et kendt problem med iOS. Gør følgende for at løse det:

1. Åbn Tessie.
  2. Skift til en anden app.
  3. Tilføj widgetten igen.

Hvis widgets ikke opdateres

Apple begrænser opdateringer af iPhone- og iPad-widgets til en gang hvert 15-20. minut.