Alexa

Brug Alexa til at få status i realtid og styre din Tesla.

Besøg Alexa Skill-siden for USA, Storbritannien, Canada eller Australien for at aktivere Tessie og linke din konto.

Når du har linket Tessie, kan du sige ting som "Alexa, bed Tessie Control om at starte klimaet".

Hvis du modtager fejlen "Kan ikke linke færdigheden på nuværende tidspunkt"

Alexa-appen kræver, at du bruger operativsystemets standardbrowser. Sørg for, at din standardbrowser er indstillet til Safari på iOS eller Chrome på Android.