Google Assistent

Brug Google Assistant eller Google Home til at styre din Tesla.

Før juni 2023 brugte Tessie en indbygget Google Assistant-stemmeapp til at interagere direkte med din Tesla. Desværre lukkede Google ned for stemme-apps den 13. juni 2023.

At bruge Tessie med IFTTT er nu den bedste mulighed for at interagere med din Tesla via Google Assistant og Google Home. Bemærk venligst, at IFTTT kræver et betalt abonnement.

Forbind IFTTT og Google Assistant

1. Åbn Google Home-appen, og gå til Indstillinger.
  2. Tryk på Works with Google > IFTTT.
  3. Tilmeld dig eller log ind på IFTTT.

Få et Tessie access token til brug med IFTTT

Åbn Tessie app'en og tryk på Indstillinger > Udvikler API > Generer adgangstoken.

Opret dine stemmekommandoer

1. Besøg ifttt.com/create.
  2. Vælg Hvis dette > Google Assistent > Aktivér scene.
  3. Indtast den aktiveringssætning, du ønsker. For eksempel "klima".
  4. Vælg Then That > Webhooks > Make a Web Request.
  5. For URL, indtast: https://api.tessie.com/VIN/command/start_climate?access_token=TOKEN
  6. Udskift VIN med dit køretøjs VIN og TOKEN med dit udvikler-token genereret ovenfor.
  7. Vælg GET som metode.
  8. Tryk på Opret handling > Fortsæt > Afslut.

Du kan nu sige "Hey Google, activate climate" for at starte klimaanlægget i din Tesla.

Du kan erstatte "start_climate" i guiden ovenfor med en af kommandoerne nedenfor.

Opret dine egne stemmesætninger som "Hey Google, gør bilen klar".

Se Opret en Google Home- eller Assistant-rutine.

Kommandoer

• activate_front_trunk
  • activate_rear_trunk
  • close_charge_port
  • close_sunroof
  • close_windows
  • disable_sentry
  • disable_valet
  • enable_sentry
  • enable_valet
  • flash
  • honk
  • lock
  • open_charge_port
  • remote_boombox
  • remote_start
  • start_charging
  • start_climate
  • start_max_defrost
  • start_steering_wheel_heater
  • stop_charging
  • stop_climate
  • stop_max_defrost
  • stop_steering_wheel_heater
  • trigger_homelink
  • unlock
  • vent_sunroof
  • vent_windows

Du kan finde flere betjeningselementer med ekstra parametre, som f.eks. angivelse af en opladningsgrænse og opvarmning af specifikke sæder, i vores API-reference.

If Google isn't recognizing your phrase "Hey Google, activate <x>."

Det betyder sandsynligvis, at du bruger to forskellige Google-konti. Se her, hvordan du løser det.

1. Tryk længe på ikonet for Assistent-appen på din telefon, og gå til Udforsk eller Indstillinger.
  2. Under Indstillinger skal du se på den e-mail, der bruges.
  3. I IFTTT skal du tilslutte Assistant igen ved at trykke på Services > Google Assistant > Remove Service > Connect og bruge den samme konto fra trin 1.