Siri

Brug Siri til at styre din Tesla fra din iPhone, iPad, Apple Watch eller HomePod.

Kom godt i gang

1. Opret en genvej på din iPhone eller iPad for at definere, hvad du vil have Siri til at gøre.
  2. Du kan nu sige "Hey Siri, gør bilen klar" (eller hvad du nu kaldte din genvej i trin 1) ved hjælp af alle dine enheder.

Forebyggelse af bekræftelsesdialoger og -prompter

1. Åbn din genvej, og tryk på Vis mere på din(e) handling(er).
  2. Fjern markeringen af Vis ved kørsel.
  3. Tryk på Færdig.

Hvis du får beskeden "Jeg skal have adgang til dine Tessie-data for at gøre dette."

Gør følgende for at give adgang:

1. Åbn appen Indstillinger på dit Apple Watch.
  2. Rul ned, og tryk på Siri.
  3. Rul ned, og tryk på Brug med Siri.
  4. Gør det muligt for Tessie.

Hvis du får en "kræver abonnement"-besked ved hjælp af Siri

Hvis du allerede er tilmeldt, betyder det, at genvejen skal have yderligere tilladelser for at fungere. Du kan tilføje disse tilladelser ved at køre genvejen manuelt via appen Genveje én gang.