Siri

Brug Siri til at styre din Tesla fra din iPhone, iPad, dit Apple Watch eller din HomePod.

Sådan kommer du i gang

1. Opret en genvej på din iPhone eller iPad for at definere, hvad du vil have Siri til at gøre.
  2. Du kan nu sige "Hey Siri, gør bilen klar" (eller hvad du nu kaldte din genvej i trin 1) fra en hvilken som helst af dine enheder.

Forhindring af bekræftelsesdialoger og prompts

1. Åbn din genvej, og tryk på Vis mere på din(e) handling(er).
  2. Fjern markeringen i Vis, når du kører.
  3. Tryk på Udført.

Hvis du får beskeden "Jeg skal have adgang til dine Tessie data for at gøre dette."

For at tillade adgang skal du gøre følgende:

1. Åbn appen Indstillinger på dit Apple Watch.
  2. Rul ned, og tryk på Siri.
  3. Rul ned, og tryk på Brug med Siri.
  4. Gør det muligt for Tessie.

Hvis du får beskeden "kræver abonnement", når du bruger Siri

Hvis du allerede er tilmeldt, indikerer det, at genvejen har brug for yderligere tilladelser for at fungere. Du kan tilføje disse tilladelser ved manuelt at køre genvejen via appen Genveje én gang.