Genveje

Styr din Tesla med appen Genveje på iPhone, iPad og Mac.

Opret en genvej

Se Opret en genvej.

Automatisering af en eksisterende genvej

Hvis du allerede har oprettet en genvej, kan du nemt forvandle den til en automatisering.

1. Åbn appen Genveje, og tryk på Automation i den nederste navigation.
  2. Tryk på Create Personal Automation, og konfigurer derefter din trigger.
  3. Tryk på Tilføj handling > Apps > Genveje > Kør genvej.
  4. Vælg din eksisterende genvej, og tryk på Næste.
  5. Fjern markeringen i Spørg før du kører.
  6. Tryk på Udført.

Så er du færdig! Din eksisterende genvej er nu automatiseret.

Eksempel på automatisering: Start klimaanlægget og oplad til 100% alle hverdage kl. 7.00

1. Åbn appen Genveje, og tryk på Automation i den nederste navigation.
  2. Tryk på Create Personal Automation, og tryk på Time of Day.
  3. Vælg 7AM, vælg derefter Weekly, og fravælg lørdag og søndag.
  4. Tryk på Næste.
  5. Tryk på Tilføj handling > Apps > Tessie > Start klima.
  6. Tryk på + > Apps > Tessie > Indstil opladningsgrænse, og indstil derefter opladningsgrænsen til 100%.
  7. Tryk på Næste, og fjern markeringen i Spørg før kørsel.
  8. Tryk på Udført.

Så er du færdig! Din bil vil nu starte klimaet og begynde at oplade til 100% alle hverdage kl. 7 om morgenen.