Advarsler

Tessie har mange unikke alarmer, der gør livet lidt lettere og giver dig mere ro i sindet, når du ejer en Tesla. Alarmerne er omhyggeligt designet i stil, tone og funktionalitet, så de perfekt supplerer dem, der leveres af Tesla.

Notifikationer sendes til alle enheder, hvor du er logget ind, og hvor notifikationer er tilladt.

De understøttede alarmer er beskrevet nedenfor:

Generelt

• Firmware-advarsler - Hardware- og serviceadvarsler
  • Vejradvarsler - Når der registreres nedbør i nærheden af din Tesla, mens den er parkeret, og et vindue, en dør eller bagagerummet er åbent.
  • Ulåst - når døre efterlades ulåste
  • Klimasikkerhedsovervågning - Når Dog Mode eller Climate Keep er slået til, og den indstillede temperatur overskrides.

Kørsel

• Drive Start - Når kørslen begynder
  • Drive End - Når kørslen slutter
  • Hastighed - Når din Tesla overskrider en indstillet hastighed
  • Ankomst - Når din Tesla kører ind på et bestemt sted
  • Afgang - Når din Tesla forlader et bestemt sted

Opladning

• Ladestart - Når opladningen begynder
  • Charge End - Når opladningen slutter
  • Reduceret effekt - Når opladere pludselig reducerer effekten
  • Ingen strøm - når opladere ikke leverer strøm
  • Lavt batteri - Når din Tesla er på eller falder under et indstillet niveau
  • Not Plugged In - Når du har parkeret og ikke har sat stikket i stikkontakten

Vedligeholdelse

• Lavt dæktryk - Når et dæk er under et bestemt tryk.
  • Dækrotation - Når det er tid til at rotere dækkene
  • Kontrol af brem sevæske - Når det er tid til at kontrollere bremsevæskens tilstand
  • Kabineluftfilter - Når det er tid til at udskifte kabineluftfilteret
  • HEPA-filter - Når det er tid til at udskifte HEPA-filteret (hvis udstyret)
  • Tørremiddelpose til klimaanlæg - Når det er tid til at udskifte tørremiddelposen til klimaanlægget