Logning af data

Tessie overvåger din Tesla 24/7 og logger de omfattende data, den leverer. Tessie giver fuld adgang til det underliggende datasæt.

Eksportdrev

Tryk på Drev > ... > Eksporter eller klik på Drev > Eksporter til CSV på dit skrivebord.

Eksportafgifter

Tryk på Opkrævninger > ... > Eksporter eller klik på Opkrævninger > Eksporter til CSV på skrivebordet.

Eksporter tomgang

Tryk på Idles > ... > Eksporter eller klik på Idles > Eksporter til CSV på dit skrivebord.

Eksport af køretøjsaktivitet

Tryk på Aktivitet > ... > Eksporter eller klik på Aktivitet > Eksporter til CSV på dit skrivebord.

Eksport af rådata

Tryk på Garage > Din Tesla > Eksporter rådata > Generer eksport eller besøg denne side på dit skrivebord.

Alle dine data vil blive samlet og komprimeret, og Tessie vil sende dig et link til at downloade dem.

Dette datasæt vil tage tid at generere og vil være ekstremt stort.

Hvordan bruges disse data?

Data ejes af dig og er kun til dit eget brug. Se Privatliv for mere.