Gemte placeringer

Ved at gemme dine lokationer som hjem eller arbejde, kan du aktivere flere ekstra funktioner:

  • Brugerdefinerede etiketter
  • Automatisk sporing af opladningsomkostninger
  • Filtrering og eksport af drev, opladninger og tomgange
  • Filtrering af analyse af kørsel, opladning og parkering
  • Geofencing-advarsler, når din Tesla ankommer til eller forlader lokationen
  • Advarsler, når din Tesla ikke er tilsluttet på lokationen

Tilføj eller rediger en gemt placering

Vælg adressen i et drev, opladning eller tomgang for at gemme eller redigere den.

Du kan også gemme og redigere placeringer ved at gå til Gemte placeringer i menuen.

Har du brug for mere hjælp? Kontakt os på support@tessie.com support@tessie.com