IFTTT

Styr din Tesla ved hjælp af IFTTT. Automatiser din Tesla ved hjælp af en lang række betingelser, herunder udløsere fra andre apps.

Bemærk: IFTTT kræver et betalt abonnement for de fleste funktioner.

Aktivér adgang

Klik her, opret et adgangstoken, og vælg derefter Log ind på Developer Portal.

Opret en automatisering

1. Log ind på IFTTT, og klik på Opret.
  2. Klik på If This, og konfigurer en hvilken som helst indstilling, f.eks. dato og tid.
  3. Klik på Then That, og vælg Webhooks.
  4. Indtast et hvilket som helst Tessie API-slutpunkt som URL, f.eks. https://api. tessie.com/YOUR_VIN/command/lock
  5. For yderligere overskrifter skal du indtaste "Authorization: Bearer YOUR_ACCESS_TOKEN"

Du er færdig!

Du kan bruge enhver IFTTT-udløser til at styre din Tesla. Det er kun fantasien, der sætter grænser!