IFTTT

Styr din Tesla ved hjælp af IFTTT. Automatiser din Tesla ved hjælp af en lang række betingelser, herunder triggere fra andre apps.

Bemærk: IFTTT kræver et betalt abonnement for de fleste funktioner.

Aktivér adgang

Klik her, opret et adgangstoken, og vælg derefter Sign In to Developer Portal.

Opret en automatisering

1. Log ind på IFTTT, og klik på Opret.
  2. Klik på Hvis dette, og konfigurer en valgmulighed, f.eks. dato og klokkeslæt.
  3. Klik på Then That, og vælg Webhooks.
  4. Som URL skal du indtaste et hvilket som helst Tessie API-slutpunkt, f.eks. https://api. tessie.com/YOUR_VIN/command/lock
  5. For Additional Headers skal du indtaste "Authorization: Bearer YOUR_ACCESS_TOKEN"

Du er færdig!

Du kan bruge enhver IFTTT-trigger til at styre din Tesla. Der er ingen grænser!