Tilføj køretøjer

Tessie synkroniserer med alle køretøjer på din Tesla-konto.

Tilføj et nyt køretøj

Tryk på Indstillinger > Tilslutning > Synkronisering.

Tilføj et nyt køretøj fra en anden Tesla-konto

  1. Åbn Tesla-appen for hvert køretøj, du vil tilføje
  2. Tryk på Sikkerhed > Administrer chauffører > Tilføj chauffør, og send invitationslinket til dig selv via e-mail eller sms.
  3. Åbn Tesla-appen for det køretøj, der allerede er i Tessie, og tryk på invitationslinket. Bilen bør vises i din Tesla-app.
  4. Åbn Tessie, og tryk på Indstillinger > Tilslutning > Synkronisering

Har du brug for mere hjælp? Kontakt os på support@tessie.com support@tessie.com