Sammenligning af planlagt opladning

Der er tre måder at planlægge opladningen af din Tesla på:

• Automation > Charging Schedules, som planlægger opladning baseret på dage, tidspunkter og ampere
  • Planlæg > Afgang, som planlægger opladning baseret på det tidspunkt, du ønsker at tage af sted
  • Planlæg > Opladning, som planlægger opladning baseret på et starttidspunkt

Automatisering er en funktion, der er unik for Tessie. Tidsplan > Afgang og Opladning er indbygget i din Tesla. Begge fungerer uafhængigt af hinanden.

Hvornår skal man bruge Automation > Charging Schedules

Brug Charging Schedules, når du ønsker, at din bil kun skal oplades på bestemte tidspunkter eller med bestemte ampere.

Du vil f.eks. gerne have, at bilen kun oplades uden for spidsbelastningsperioderne for at spare penge på din elregning.

Du kan trykke på Start opladning eller Stop opladning i Tessie app'en for at tilsidesætte opladningsskemaer. Opladningsplanerne genoptages, næste gang du sætter stikket i.

Hvornår skal man bruge Tidsplan > Afgang

Brug Schedule > Departure, når du vil sikre dig, at din bil er ved din opladningsgrænse på et bestemt tidspunkt.

Du vil f.eks. gerne sikre dig, at bilen altid er på 90 % kl. 8 om morgenen.

Hvis du aktiverer Off-Peak Charging, vil bilen forsøge at oplade inden sluttidspunktet for Off-Peak, men den vil om nødvendigt ignorere Off-Peak-tidspunktet for at opfylde din opladningsgrænse på det givne tidspunkt.

Hvornår skal man bruge Schedule > Charging

Brug Schedule > Charging, hvis du kun er interesseret i, hvornår opladningen starter.

Du vil f.eks. gerne have, at bilen begynder at oplade kl. 1 om natten hver dag.