Teslascope

Importer dine køre- og opladningsdata fra Teslascope.

1. I Teslascope skal du eksportere dine "driving progress"- og "charges"-data. Disse filer hedder typisk charges-[navn].csv og drives-progress-[navn].csv.
  2. I Tessie skal du gå til Import > Import from Teslascope.
  3. For hver CSV skal du vælge det køretøj, der er forbundet med dataene, og trykke på Upload File.

Så er det nu! Tessie vil automatisk behandle alle dine data.

Hvis du får en fejlmeddelelse om, at du ikke kan importere

Eksport af Teslascope-kørselsforløb kan mislykkes og medføre, at den eksporterede fil indeholder ugyldige data.

Hvis du åbner filen, kan du se HTML-kode i stedet for en liste over datapunkter. Hvis din eksportfil indeholder HTML-kode i stedet for en liste over datapunkter, skal du kontakte Teslascope-support for at få hjælp.