Skift til metriske eller kejserlige enheder

Tessie synkroniserer automatisk med bilens indstillinger.

Hvis enhederne i Tessie ikke matcher køretøjet, betyder det, at det sover, og at Tessie ikke har set det endnu. Når Tessie ser køretøjet vågne for første gang, synkroniseres indstillingerne automatisk.

For at ændre disse indstillinger kan du navigere til Display ved hjælp af bilens touchscreen og indstille enhederne efter eget ønske.

Denne indstilling er specifik for hver driverprofil, så sørg for at ændre den for hver profil.