Skift til metriske eller imperiale enheder

Tessie synkroniseres automatisk med din bils indstillinger.

Hvis enhederne i Tessie ikke stemmer overens med køretøjet, betyder det, at det sover, og at Tessie ikke har set det endnu. Når Tessie ser køretøjet vågent for første gang, synkroniseres indstillingerne automatisk.

Du kan ændre disse indstillinger ved at navigere til Display på bilens touchscreen og indstille enhederne, som du vil have dem.

Denne indstilling er specifik for hver driverprofil, så sørg for at ændre den for hver profil.