Klikkende eller brummende lyde

Tessie fungerer ved at bede Tesla om data om din bil. Når Tesla tjekker bilen, kan den bede om vedligeholdelsesopgaver, såsom kalibrering af batteristyringssystemet, upload af data til Tesla eller opladning af 12 V-batteriet.

Du kan høre klik- eller brummelyde, når bilen udfører disse opgaver.

Hvis disse lyde og opførsler bliver gentagne og overdrevne, er det tegn på, at 12V-batteriet måske skal udskiftes.