Klikkende eller brummende lyde

Tessie fungerer ved at bede Tesla om data om dit køretøj. Når Tesla tjekker køretøjet, kan det give anledning til vedligeholdelsesopgaver som f.eks. kalibrering af batteristyringssystemet, upload af data til Tesla eller opladning af 12 V-batteriet.

Du kan høre klik- eller brummelyde, når køretøjet udfører disse opgaver.

Hvis disse lyde og denne adfærd bliver gentagne og overdrevne, er det tegn på, at 12V-batteriet måske skal udskiftes.