Opdater poletter

I stedet for at kommunikere med Tesla ved hjælp af din e-mail eller adgangskode, bruger Tessie et refresh token, som er mere sikkert. Et refresh token er en lang streng af randomiserede tegn. De er en del af OAuth-standarden, som er den standardiserede protokol for kontolinking på internettet.

Når du logger ind med Tesla, giver Tesla automatisk Tessie et refresh token.

Generering af et token

Du kan nemt selv generere et refresh token ved hjælp af Tesla Tokens Android app, Auth app for Tesla iOS app eller Tesla Info website. Disse er uafhængige tjenester, og Tessie har ingen tilknytning til dem.