Rækkevidde i den virkelige verden

Tessie analyserer dit historiske energiforbrug for at bestemme dit realistiske interval.

Du kan se denne beregning under Battery > Real World.

Du kan ændre den historiske periode, der bruges til beregning af rækkevidden i den virkelige verden, ved at ændre Indstillinger > Visning > Basis for rækkevidde i den virkelige verden. Du kan f.eks. bruge indstillingen All Time, og Tessie vil analysere hele din kørehistorik for at estimere din rækkevidde i den virkelige verden.

Derudover kan du bruge Range Map til at visualisere, hvor du realistisk set kan køre hen, hvilket er særligt nyttigt, hvis du er i nærheden af et område med store højdeforskelle.