Skift til årligt eller månedligt abonnement

For App Store-abonnementer

Gå ind på https://apps.apple.com/account/subscriptions, vælg Tessie, og vælg en mulighed.

For Google Play-abonnementer

Vælg Indstillinger > Konto > Abonnement > Opgrader til årligt

Du kan også lade dit nuværende abonnement udløbe og så vælge et nyt, når det udløber.

For Stripe-abonnementer

Vælg Indstillinger > Konto > Abonnement > Administrer abonnement , og tryk derefter på Opdater plan.

Føler du dig gavmild?

Apple og Google tager op til 30 % af din betaling som deres egen provision. Hvis du gerne vil være med til at støtte Tessie, kan du skifte til Stripe-fakturering, som ikke tager provision.

For at skifte skal du klikke her fra dit skrivebord og klikke på Skift til Stripe Billing . Husk at opsige dit eksisterende abonnement.