Bær OS

Styr din Tesla med et Wear OS smartwatch.

For at installere det skal du søge efter Tessie i Play Store på dit ur eller åbne appen på din telefon og trykke på Indstillinger > Wear OS > Åbn Play Store på ur.

Hvis dit ur ikke har Play Store-appen, eller hvis Tessie ikke vises i Play Store, betyder det, at dit ur ikke opfylder kravene til hardware og software.

Komplikationer

Tessie til Wear OS tilføjer også en række komplikationer, der giver dig mulighed for at styre din Tesla fra enhver urskive.