Wear OS

Styr din Tesla med et Wear OS-smartwatch.

For at installere den skal du søge efter Tessie i Play Store på dit ur eller åbne appen på din telefon og trykke på Indstillinger > Wear OS > Åbn Play Store på uret.

Hvis dit ur ikke har Play Store-appen, eller hvis Tessie ikke vises i Play Store, betyder det, at dit ur ikke opfylder hardware- og softwarekravene.

Komplikationer

Tessie til Wear OS tilføjer også en række komplikationer, så du kan styre din Tesla fra en hvilken som helst urskive.