Nøgle til telefon og ur

Par Tessie med din Tesla for at aktivere automatisk oplåsning, Walk Away Lock og Bluetooth-styring.

Fungerer på iPhone, Apple Watch, Android og Wear OS.

Understøtter Model 3/Y, 2021+ Model S/X, Cybertruck og Semi.

Aktivér telefon- og urtast

Brug telefonappen til at trykke på nøgleikonet på startskærmen.

Brug ur-appen til at trykke på Watch Key.

Brug af flere taster på samme telefon eller ur

Du kan bruge både Tesla Phone Key og Tessie Phone Key på samme tid. Bilen vil dog kun vise én nøgle som tilsluttet, selv når begge er tilsluttet.

Mange telefoner og ure har en streng begrænsning på antallet af Bluetooth-forbindelser og tillader ofte kun et køretøj i en app at blive parret pålideligt.

Hvis du løber ind i problemer, anbefaler vi, at du kun parrer med ét køretøj og én app pr. enhed for at få den bedst mulige oplevelse.

Du kan f.eks. bruge Teslas telefonnøgle sammen med Tessies urnøgle.

Har du problemer?

Se Fejlfinding på telefon- og urtaster.

Sådan fungerer Auto Unlock og Walk Away Lock

Din Tesla beslutter sig for at låse op og låse af baseret på signalstyrken til din enhed. Nogle enheder har et svagere Bluetooth-signal og vil kræve, at man er tættere på førerdøren for at oprette forbindelse og låse op.

Automatisk oplåsning og Walk Away Lock på Apple Watch

Apple understøtter Bluetooth i baggrunden på Series 6 og watchOS 9 eller nyere. På ældre ure skal appen være åben, for at Auto Unlock og Walk Away Lock kan fungere.

For at spare på Bluetooth-batteriet i baggrunden begrænser Apple Auto Unlock og Walk Away Lock, når appen er lukket, til et par gange om dagen. Åbn appen for at nulstille grænsen og automatisk oplåsning.

Fjern parring af telefon eller ur

Fra din Tesla skal du trykke på Låse og derefter trykke på sletteikonet ved siden af nøglen.

Når din telefon eller dit ur bringes i nærheden af din Tesla, vil den lære, at den ikke er parret, og nulstille parringsstatus. Hvis din enhed ikke finder ud af, at den ikke er parret, skal du sørge for, at du er inde i din Tesla, og at mindre end 3 nøgler er tilsluttet.

Hvor skal du trykke på dit nøglekort?

Model 3 (før opdatering) og model Y
Model 3 (Highland Refresh), Model S og Model X