540 Fejl på køretøjsserveren

Du kan modtage en "540 Vehicle Server"-fejl i din Tesla-app, hvis der er foretaget for mange anmodninger til din bil.

For at løse problemet med det samme skal du genstarte din Tesla.

At løse den underliggende årsag:

1. Hvis du nogensinde har brugt en anden Tesla- eller opladningsapp eller -website, skal du nulstille adgangskoden til din Tesla-konto. Dette er nødvendigt, selvom du har slettet appsene, da tjenesterne fortsat vil spore bilen.
  2. Se på signalbjælkerne i bilen. Hvis der er dårligt mobilsignal, skal du oprette forbindelse til WiFi. Hvis der er dårligt WiFi-signal, skal du afbryde forbindelsen til WiFi.
  3. Hvis du har tendens til at trykke på flere knapper på én gang eller bruge API'en, skal du vente længere mellem kommandoer eller API-anmodninger.