Genstart af din Tesla

Som ethvert stykke software eller hardware kan dit køretøj blive ustabilt eller udvise usædvanlig adfærd.

Du kan genstarte bilens hovedcomputer for at afhjælpe mange problemer ved at holde begge scroll-knapper på rattet nede, indtil skærmen slukker.

Hvis problemet fortsætter, kan du prøve at slukke for køretøjet.

Hvis du har brug for at genstarte ofte

Hvis forbindelsen ofte afbrydes og kræver regelmæssig genstart, er det tegn på, at Tesla måske skal udskifte 12V-batteriet eller forbindelseskortet.