Genstart af din Tesla

Som ethvert andet stykke software eller hardware kan dit køretøj blive ustabilt eller udvise usædvanlig adfærd.

Du kan genstarte bilens hovedcomputer for at løse mange problemer ved at holde begge scroll-knapper på rattet nede, indtil skærmen slukker.

Hvis problemet fortsætter, kan du prøve at tænde og slukke for bilen.

Hvis du har brug for at genstarte ofte

Hvis forbindelsen ofte falder ud og kræver regelmæssige genstarter, er det et tegn på, at Tesla måske skal udskifte 12V-batteriet eller forbindelseskortet.