Virtuel nøgle

Tilføj Tessies virtuelle nøgle til din Tesla for at muliggøre sikker, end-to-end-krypteret kommunikation over internettet.

Krav

  • Model 3, Y, Cybertruck, Semi eller 2021+ Model S/X
  • Indstillinger > Tilslutning > Next-Gen skal være aktiveret

Aktivér virtuel nøgle

  1. Åbn Tesla-appen, og vælg et køretøj
  2. Besøg tessie.com/key fra din telefon eller computer
  3. Tesla-appen vil bede dig om at tilføje nøglen til dit valgte køretøj

Når nøglen er tilføjet, vises den på køretøjets låseskærm som tessie.com Fleet Key.

Har du problemer?

Se Fejlfinding på virtuelle nøgler.

Har du brug for mere hjælp? Kontakt os på support@tessie.com support@tessie.com