Telemetri-metoder

Tessie bruger to forskellige metoder til at oprette forbindelse til din Tesla, afhængigt af din model, årgang og indstillinger:

Afstemning

How it works: Tessie <> Tesla <> Your Tesla

Tessie anmoder regelmæssigt om køretøjsdata fra Tesla for at indsamle analyser. Tesla forsøger at kontakte køretøjet, hente de ønskede data og sende dem tilbage til Tessie.

Direkte telemetri

How it works: Tessie <> Your Tesla

Tessie konfigurerer dit køretøj til at streame telemetridata direkte til Tessie via en end-to-end-krypteret kanal.

Få mere at vide om Direct Telemetry.