Direkte telemetri

Nu i beta

Direkte telemetri er verdens bedste køretøjstelemetrisystem. Baseret på Tesla Fleet Telemetri-rammen består den af en banebrydende, end-to-end-krypteret datastrøm direkte mellem dit køretøj og vores cloudplatform, som muliggør dybe systemdata, såsom batteritemperaturer, serviceadvarsler og mere.

Krav

• Ejerskab af køretøjer
  • Køretøjets firmwareversion 2023.20.6 eller nyere
  • Virtuel nøgle skal tilføjes til køretøjet

Aktivér direkte telemetri

Vælg infocirklen ved siden af køretøjets navn i web- eller app-grænsefladen, og vælg Manage Direct Telemetry.

Det tager typisk 2 til 10 minutter for Direct Telemetry at begynde at overføre data. Den kan vise Synkroniseret til køretøj: Afventer i op til 48 timer, mens konfigurationen verificeres.

Anvendelse af opdateringer

Vi frigiver jævnligt telemetriopdateringer over-the-air. Hvis en opdatering er tilgængelig, vil knappen Anvend opdatering blive vist under Administrer direkte telemetri.

Ventende opdateringer vil til sidst blive installeret automatisk på køretøjet, men du kan trykke på Apply Update for at anvende opdateringen med det samme. Opdateringer anvendes problemfrit og afbryder ikke Direct Telemetry eller nogen af bilens funktioner.

Funktioner

Direct Telemetry er stadig under udvikling. De nuværende funktioner er anført nedenfor:

• Batteri > Energi
  • Batteri > Temperatur
  • Batteri > Strøm
  • Batteri > Spænding
  • Aktivitet > Resterende energi
  • Aktivitet > Batteritemperatur
  • Aktivitet > Batteristrøm
  • Aktivitet > Batterispænding
  • Advarsler > Firmware-advarsler
  • Batterisundhed > Brugt energi i hele levetiden