Direkte telemetri

Nu i beta

Direct Telemetry er verdens bedste telemetrisystem til køretøjer. Baseret på Tesla Fleet Telemetry-rammen består det af en avanceret, end-to-end krypteret datastrøm direkte mellem køretøjet og vores cloud-platform, som muliggør dybe systemdata, som batteritemperaturer, serviceadvarsler og meget mere.

Direkte telemetri er meget energieffektiv og medfører ikke ekstra batteriforbrug.

Kravene

Aktivér direkte telemetri

Vælg infocirklen ved siden af køretøjets navn i web- eller app-grænsefladen, og vælg Administrer direkte telemetri.

Det tager typisk 2 til 10 minutter, før Direct Telemetry begynder at sende data. Den kan vise Synkroniseret til køretøj: Afventer i op til 48 timer, mens konfigurationen verificeres.

Anvendelse af opdateringer

Vi frigiver jævnligt telemetriopdateringer over-the-air. Hvis en opdatering er tilgængelig, vises knappen Anvend opdatering under Administrer direkte telemetri.

Afventende opdateringer vil i sidste ende blive installeret automatisk på køretøjet, men du kan trykke på Apply Update for at anvende opdateringen med det samme. Opdateringer anvendes problemfrit og afbryder ikke Direct Telemetry eller nogen af køretøjets funktioner.

Funktioner

Direct Telemetry er stadig under udvikling. De nuværende funktioner er listet nedenfor:

• Batteri > Energi
  • Batteri > Temperatur
  • Batteri > Strøm
  • Batteri > Spænding
  • Aktivitet > Resterende energi
  • Aktivitet > Batteritemperatur
  • Aktivitet > Batteristrøm
  • Aktivitet > Batterispænding
  • Advarsler > Firmware-advarsler
  • Batterisundhed > Brugt energi i hele levetiden