Firmware-advarsler

Ud over advarsler om kørsel, opladning og vedligeholdelse sporer Tessie også hardware- og serviceadvarsler fra dit køretøj.

Advarselskoder og beskrivelser rapporteres af din Tesla. Tessie kan ikke yde support til dem.

Få adgang til firmware-advarsler

Besøg dash.tessie.com/firmware/alerts eller vælg Alerts > Firmware Alerts.

Få adgang til servicekoder på lavt niveau

Aktivér Direct Telemetry for at få adgang til detaljerede servicekodeadvarsler på lavt niveau.