Apple Watch

Styr din Tesla fra dit Apple Watch ved hjælp af WiFi, mobil og Bluetooth.

1. Download Tessie iPhone-appen.
  2. Åbn Tessie på dit Apple Watch.

Hvis Tessie ikke findes på dit Apple Watch, kan du se her, hvordan du installerer det:

1. Åbn Watch-appen på din iPhone.
  2. Rul ned til Tilgængelige apps, og tryk på Installer.

Styr din Tesla med Bluetooth

Aktivér Watch Key for at tilføje automatisk oplåsning, Walk Away Lock og Bluetooth-kontroller til dit ur.

Styr din Tesla fra din urskive

Brug komplikationer til at styre din Tesla fra enhver Apple Watch-side.

Hvis du ikke automatisk er logget ind

Genstart først begge enheder, og åbn derefter Tessie på din iPhone.

Hvis du stadig ikke er logget ind på dit Apple Watch, kan ventende softwareopdateringer forhindre synkronisering mellem dine enheder. Anvend eventuelle ventende opdateringer på begge enheder, og åbn derefter Tessie på din iPhone.

Hvis appen ikke er opført under tilgængelige eller installerede apps

Dit Apple Watch er muligvis ikke understøttet. Tessie kræver funktionalitet introduceret af Apple i WatchOS 8.0. WatchOS 8.0+ understøttes på Apple Watch Series 3 og nyere.

Du kan bekræfte din WatchOS-version i Watch-appen ved at gå til Generelt > Om > Version.