Sporing af tomgang

Spor fantomforbrug, når bilen ikke kører eller oplader. Tessie kalder det for tomgang.

Idles kan findes ved at besøge dash.tessie.com/idles eller vælge Idles i appen.

Hvordan aktiverer eller deaktiverer jeg det?

Se Direkte telemetri.

Hvad er indvirkningen på batteriet?

Tessie og Direct Telemetry er meget energieffektive og medfører ikke ekstra batteriforbrug.

Hvordan bruges disse data?

Data ejes af dig og er kun til din eksklusive brug. Se fortrolighed for mere.

Har du brug for mere hjælp? Kontakt os på support@tessie.com support@tessie.com