Automatisk sporing

Tessies cloud-platform overvåger din Tesla 24/7 og registrerer automatisk al dens aktivitet for dig.

Denne aktivitet er samlet under Drives, Charges, Idles og Activity.

Hvordan aktiverer jeg det?

Sporing aktiveres automatisk, når du forbinder din Tesla-konto og aktiverer Tessie.

Det hele sker i skyen - ingen app, mobilenhed eller hardware i bilen er nødvendig!

Hvordan fungerer det?

Se Telemetrimetoder for at lære, hvordan sporing fungerer.

Hvilken indvirkning har det på batteriet?

Tessie er ikke forbundet til bilen og påvirker ikke dit batteri.

Hvordan bruges disse data?

Data ejes af dig og er kun til dit eget brug. Se Privatliv for mere.

Hvordan kan jeg deaktivere sporing?

Vælg Indstillinger > Forbindelse > Køretøjssporing: Deaktiver.