Sporing af drev

Tessies cloud-platform overvåger din Tesla 24/7 og registrerer automatisk al dens køreaktivitet for dig. Der kræves ingen app, mobilenhed eller køretøjshardware!

Se en smuk, detaljeret historik over din kørsel. Gennemse og udforsk kort, grafer og meget mere.

Du kan finde turdata ved at besøge dash.tessie.com/drives eller vælge Drives i appen.

Hvordan aktiverer eller deaktiverer jeg det?

Se Direkte telemetri.

Hvad er indvirkningen på batteriet?

Tessie og Direct Telemetry er meget energieffektive og medfører ikke ekstra batteriforbrug.

Hvordan bruges disse data?

Data ejes af dig og er kun til din eksklusive brug. Se fortrolighed for mere.