Eliminering af fantomdræn

Når din Tesla er inaktiv - dvs. ikke kører eller oplader - kan du opleve det, der kaldes fantomafladning, hvor batteriet langsomt aflades nogle få procentpoint i løbet af flere timer.

Phantom drain sker, når bilen holder sig vågen og ikke sover for at spare på batteriet.

Listen nedenfor indeholder alle kendte årsager til fantomafløb på Tesla-køretøjer, og hvordan man løser det.

For at fjerne fantomafløb skal du blot gå ned ad listen.

Deaktiver overvågningstilstand

Sentry Mode holder bilen vågen for at overvåge omgivelserne.

Deaktiver beskyttelse mod overophedning af kabinen

Beskyttelse mod overophedning af kabinen holder bilen vågen for at overvåge og afkøle kabinen.

Deaktiver deling af data

Når datadeling er aktiveret, vågner bilen og uploader data til Tesla i baggrunden.

Du kan deaktivere det i bilen under Software > Data Sharing.

Brug ikke flere Tesla-tracking-apps

Når den ene tjeneste lader din bil sove, kan den anden utilsigtet holde den vågen. Det er en bivirkning af, hvordan Teslas firmware er designet i øjeblikket.

Du kan nulstille adgangen til alle sporingsapps ved at ændre adgangskoden til din tesla.com-konto.

Installer ventende softwareopdateringer

Bilen kan forblive vågen, når en opdatering afventer, men ikke er blevet downloadet og installeret fuldt ud.

Flyt enheder uden for Bluetooth-rækkevidde

Når der oprettes en Bluetooth-forbindelse, kan bilen vågne op automatisk.

Opdater Tesla-appen på dine enheder

Visse versioner af Tesla-appen har en fejl, som konstant vækker bilen.

Flyt nøglebrikkerne væk fra bilen

Når der registreres en nøglebrik i nærheden af bilen (også lodret, i et rum over eller under bilen), kan bilen vågne automatisk.

Forbedre WiFi-signalet

Svage WiFi-forbindelser kan få bilen til at holde sig vågen på grund af konstante afbrydelser og gentilslutninger. Du kan slukke for WiFi i bilen eller flytte din WiFi-router for at forbedre signalet.

Deaktiver indkaldelse af standby

Summon Standby holder køretøjet vågent. Du kan deaktivere det i bilen under Autopilot.

Fjern Tesla-appens widgets fra din startskærm

Tesla-appens widgets kommunikerer med bilen og kan holde den vågen. Du kan bruge Tessie-widgets på en sikker måde.

Genstart køretøjet

Der er et kendt computerproblem, som kan forhindre bilen i at gå i dvale. Du kan genstarte bilen ved at trykke på begge rullehjulsknapper på rattet, indtil skærmen slukker.

Tænd og sluk for køretøjet

Underliggende firmwareproblemer kan også forhindre bilen i at gå i dvale. Du kan udføre en strømcyklus for at fjerne dem.

Reducer polling-intervallet

Under visse forhold kan Teslas data-API vække bilen. I Tessie skal du ændre Settings > Connectivity > Polling Interval til 60 sekunder og vente 24 timer for at se, om det hjælper.

Udskift 12V-batteriet

Mange Tesla-ejere har haft succes med at reducere for store bølger ved at få 12V-batteriet serviceret eller udskiftet.

Service på køretøjet for at reparere de underliggende komponenter

Din Tesla vågner automatisk op, når en underliggende komponent aktiveres.

Nogle komponenter, som HVAC-systemet og visse sensorer, kan være defekte og aktiveres unødigt, hvilket får bilen til at vågne op.

Udskiftning af disse komponenter vil gøre det muligt for bilen at sove normalt.