Power cycling af din Tesla

Selvom du ofte kan genstarte din Tesla for at løse mange problemer, kan du udføre en power cycle, hvis den udviser usædvanlig adfærd:

1. Skift til parkering.
  2. Tryk på Kontrol > Sikkerhed > Sluk på den berøringsfølsomme skærm.
  3. Vent i mindst to minutter uden at interagere med køretøjet. Åbn ikke dørene, rør ikke ved bremsepedalen, rør ikke ved touchskærmen osv.
  4. Efter to minutter skal du træde på bremsepedalen eller åbne døren for at vække bilen.