Dvaletilstand

Din Tesla går i dvale, når den er inaktiv, og dens computere ikke er optaget. Det er en strømbesparende tilstand, som kan hjælpe med at spare på batteriet og forhindre phantom drain.

Tessie lader din Tesla sove naturligt og vækker den aldrig, uden at du gør det.

Kan du hjælpe mit køretøj med at forblive sovende?

Det kan du sagtens! Tjek Eliminering af fantom-dræn.

Min Tesla vågner ikke, eller det tager lang tid.

Se Køretøj vågner ikke.

Min Tesla vågner tilfældigt op

Se Random Wakes for at forstå, hvorfor det sker, og hvad du kan gøre ved det.

Har du brug for mere hjælp? Kontakt os på support@tessie.com support@tessie.com