Dvaletilstand

Din Tesla går i dvale, når den er inaktiv, og dens computere ikke er optaget. Dette er en tilstand med lavt strømforbrug, som kan hjælpe med at spare på batteriet og forhindre fantomafladning.

Tessie får din Tesla til at sove naturligt og vækker den aldrig, uden at du gør noget.

Kan du hjælpe min bil med at holde sig sovende?

Det kan du sagtens! Tjek Eliminating Phantom Drain ud.

Min Tesla vågner ikke eller er lang tid om det.

Se Køretøjet vågner ikke.

Min Tesla vågner tilfældigt op

Tjek Random Wakes for at forstå, hvorfor det sker, og hvad du kan gøre ved det.