Ude af stand til at vågne

Din Tesla vågner ved, at Tesla sender den en sms.

Hvor lang tid det tager bilen at modtage sms'en og vågne op, afhænger af den enkelte bil og den lokale mobilmodtagelse.

Fix fejl i vækning

Der er et par ting, du kan gøre:

1. Par telefonnøgle, som gør det muligt at vække bilen via Bluetooth.
  2. Genstart bilen for at løse eventuelle midlertidige problemer.
  3. Afbryd forbindelsen til WiFi, og lad bilen stole på en mobilforbindelse.
  4. Forbedr mobilmodtagelsen ved at parkere et andet sted.

I sjældne tilfælde kan bilen have brug for et nyt 12V-batteri eller et nyt connectivity board. Tesla Service kan hjælpe med at diagnosticere og udskifte disse dele.